Nieuws/Acties

Maart 2022:

9-3-2022:

Het hooikoorts seizoen is weer gestart. Dat betekend weer benauwdheid. In de praktijk is het mogelijk hiervoor een taping te laten aanleggen ter verlichting van deze klachten. Bij hooikoorts spelen de longen een belangrijke rol. De tape heeft een kalmerende werking doordat de tape via het zenuwstelsel de ademhalingsspieren en de longen beïnvloedt. Daardoor worden de allergische reacties van de ogen, longen en neusvliezen verminderd.

Februari 2022:

23-2-2022:

Op dit moment is het erg druk in de praktijk en in de salon. Dit komt omdat er op dit moment 3 social deals actief zijn. ADVIES IS DAN OOK BOEK VERDER VOORUIT EN WACHT NIET TE LANG!! excuus voor het evt. ongemak.

Het is nu in het boekingssysteem ook mogelijk om je zelf op een wachtlijst te plaatsen wanneer een dag al is volgeboekt. Wanneer er dan iemand uitvalt ben je 1 van de eerste die gebeld word of je alsnog wil. 

 

11-02-2022:

Vanaf 1 maart is Kim-Elise actief in mijn salon als manicure op de momenten als ik er niet ben. Zij is via het zelfde boekingssysteem beschikbaar.

 

9-02-2022:

Jhon van G:

Doordat de klanten aangegeven hebben dat de eyeshadow stylo nr22 erg welkom is en wij specialisten dit ook hebben aangegeven is deze kleur weer terug in het assortiment.

Daarnaast is de nieuwe voorjaarslook in de verkoop vanaf nu!

Overig nieuws:

Op dit moment is het erg druk in de praktijk en in de salon. Dit komt omdat er op dit moment 3 socialdeals actief zijn. Deze deals lopen op de voet en handspa na tot eind mei.  ADVIES IS DAN OOK BOEK VERDER VOORUIT EN WACHT NIET TE LANG!! excuus voor het evt. ongemak. 

 

Daarnaast krijg je helaas ook op dit soort aanbiedingen heel soms mensen die je liever niet in je praktijk/salon wil hebben. Mensen die erotische gedachten hebben, maar ook mensen die bedreigend kunnen zijn omdat zij niet direct behandeld worden. Nou ben ik best wat gewend, maar ook ik heb echt grenzen. Vandaar dat er vanaf nu een sticker op de deur zit met camerabeveiliging, mijn voorwaarden op de site aangepast zijn en er een camera in de ruimte geplaatst is. Deze is ALLEEN actief in geval van serieuze bedreiging!!

Januari 2022:

25-1-2022:

Nieuwe behandeling:

Nieuwe behandeling: Gan Zheng dry needling. Dit is een combinatie van massage met basis accunpuntuur en dry-needling. Door middel van deze techniek worden spieren aangeprikt wat leidt tot een voelbare daling van de spierspanning met een pijnvermindering en een betere beweeglijkheid als gevolg. meer info: Gan Zhen

De dag van de chocoladecake en andere acties:

Dit  jaar ga ik af en toe eens wat anders en geks doen. 27 januari is het de dag van de chocoladecake. Dus je raad het al op deze dag krijg na je behandeling als je dit wil een beker warme chocolademelk met inderdaad een plakje chocoladecake. 

Maar 27 januari is ook de gedichtendag. Hierbij daag ik jullie dan ook uit een een gedicht te maken wat te maken heeft met mijn praktijk of over mijn behandelingen. Mail het me of post het op mijn facebookpagina en de leukste inzending krijgt een gratis massage van 50 minuten!! 

En mocht dichten niet je ding zijn dan zal er op 29 januari (nationale puzzeldag) op Facebook een puzzel gepost worden. De winnaar ontvangt dan een deelmassage of een reinigende gezichtsbehandeling!!

4 februari is het wereld kankerdag. Hier wil ik ook iets mee gaan doen. Mocht je iemand die deze ziekte heeft of heeft gehad. (niet langer dan 5 jaar geleden) en gun je deze ook even een ontspanningsmoment? Geef dan deze persoon op deze dag voor € 15,00 een uitgebreide wellness moment. Dit bevat een lichte deelmassage en reinigende gezichtsbehandeling.  

14 februari is het natuurlijk weer valentijnsdag. Binnenkort komt er op de website, facebook en instagram weer leuke acties voor deze dag. Dus hou het in de gaten. Mocht jezelf al een idee hebben en kan ik je er mee helpen om iemand te verrassen met een behandeling op locatie of in de praktijk, laat het me dan zo snel mogelijk weten. Een leuk wellnesspakket of cadeaubon kan ook natuurlijk.

Nieuwe mogelijkheid bij online boeken.
Mocht je een bepaalde dag graag behandeld worden, maar zit deze dag al vol? Je kan vanaf nu ook op een online wachtlijst, waardoor als er een afzegging is je automatisch een lastminute oproep per mail ontvangt. Maar ik ook kan zien wie er op de lijst staat en kan je dan lastminute kan bellen.

11-1-2022:

Vanaf 20 januari is er een nieuwe aanvulling op de massages beschikbaar en wel de Gan Zhen dry needling. of te wel Chinese dry-needling. Zie mijn blog over wat het precies inhoud.

10-1-2022:

Het is even afwachten wat de regering vrijdag gaat beslissen wat de lockdown betreft. Maar hoe dan ook ga ik vanaf maandag 16 januari weer of helemaal of gedeeltelijk open. De rek is eruit, geen overheidssteun en het is nu kiezen tussen privé en zakelijk failliet laten verklaren en mogelijk mijn huis kwijt raken of nog proberen wat te redden. En dan ga ik toch echt voor dat laatste. Natuurlijk begrijp ik als je liever nog even wil wachten met het maken van een afspraak en dat is natuurlijk geen probleem. Voor wie wel wil, je bent welkom! (als de lockdown verlengd word wel onder bepaalde voorwaarden en je kan dan alleen telefonisch een afspraak maken)

December 2021:

31-12-2021:

Ik vond het fijn dat je in 2021 mijn klant wilde zijn.
Ik hoop je in 2022 natuurlijk weer bij mij terug te zien.

Ik wens je hele fijne dagen en ik sta in het nieuwe jaar weer voor je klaar!

 

 

13-12-2021:

De praktijk is intern verhuist van Unit A211.

Helaas heb ik een ongeluk gehad waardoor ik behoorlijk beperkt ben op dit moment in mijn behandelingen. De schoonheidsbehandelingen en de voetreflexmassage die kunnen gewoon doorgaan omdat ik dat zittend doe, maar de massages gaan tot het einde van de maand even niet. Deze tijd gebruik ik om me zelf te gaan trainen om zittend te kunnen gaan masseren voorlopig. 

Mijn excuus voor al het ongemak.  

November 2021:

29-11-2021:

Inmiddels zijn mijn (sport)massage licenties en de Reanimatie van volwassenen, kinderen en baby's weer verlengd.

Doordat ik een ongelukje in huis heb gehad is de praktijk en salon even gesloten tot 13 december. Ik hoop dan weer op de been te zijn.

Tijd om de komende 2 weken deze website dus weer up to date te maken.  En leuke dingen weer te gaan bedenken.  De Massage pagina vanaf vandaag weer bijgewerkt.

 

2-11-2021:

Deze maand zal ik weer mijn reanimatie, EHBO en EHBSO (sportblessures) en sportmassagelicenties vernieuwen. Ook krijg ik een training in de uitgebreide en nieuwe gezichtsproducten van Webecos en de make-up line van Jhon van G, zodat ik nog meer mensen professioneel op maat kan adviseren in de juiste producten.

 

Naast deze trainingen ga ik ook een korte opleiding voor Hair styling doen. En ik hoor je al denken wat moet je hier nou mee, maar vanaf het nieuwe jaar kun je ook bij mij terecht voor bruidsarrangementen en feestjes uitjes enz als het gaat om uiterlijke verzorging. 

Heb ik al gezegd dat mannen ook steeds meer hun huid willen verzorgen en dit ook gewoon in mijn Salon kan???

 

Augustus 2021:

24-8-2021:

Begonnen met de specialisatie Visagist, zodat je ook je bruidsmake-up en  feest make-up door mij kan laten doen.

 

De Herfstkleuren van JVG zijn vanaf nu verkrijgbaar!!

 

Juli 2021:

23-7-2021:

Komend weekend word de vloer vervangen, waardoor de praktijk weer opgeknapt eruit ziet. 

Ook heb ik me voor het komend half jaar ingeschreven voor een aantal opleidingen/cursussen om me verder te kunnen ontwikkelen.  Bijvoorbeeld wenkbrauwen volgens de laatste trends kunnen shapen, Visagie voor bijv bruidsmake-up en feestlook zodat ik je ook op je trouwdag of een feestje netjes kan laten verschijnen. Houd de website maar in de gaten voor de Updates. 

 

Juni 2021:

01-06-2021:

Juni staat in het teken van meerdere leuke acties. Welke dat zijn is in de rechter zijkolom te lezen. 

 

Mei 2021:

20-05-2021:

De agenda stroomt steeds sneller vol wat een positief ding is. Het betekend alleen wel dat ik niet meer kan garanderen dat wanneer je vandaag belt je ook nog binnen 24 uur terecht kan. Dus maak op tijd je afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

 

De zomerkleuren van JvG make-up zijn vanaf nu verkrijgbaar!!!

April 2021:

29-4-2021:

Vandaag officieel geslaagd als schoonheidsspecialiste. Dus u bent van harte welkom om ook voor een schoonheidsbehandeling in de salon te komen.

19-4-2021:

De beautysalon met schoonheidsbehandelingen is vanaf nu open! 

Sigi's beautysalon heeft nu ook een eigen website!!

12-4-2021

Vanaf nu ook de producten van de Noordkroon Texel in de praktijk/salon te verkrijgen. Het is ook per mail bij mij te bestellen.

4-4-2021:

Fijne Paasdagen iedereen!!

Van het make-up merk JvG is de lente 2021 collectie te verkrijgen via de webshop en de salon. Naast deze lente collectie zijn er nog meer producten van JvG toegevoegd. Oa mascara en bronzing.

 

1-1-2021:

Vanaf vandaag valt alle Sigi's afdelingen onder de kleine ondernemersregeling en is dus vrijgesteld van BTW.

Maart:

29-3-2021:

Op 1 mei Officiële opening Sigi's Beautysalon. Dan staat de koffie, thee en een leuk presentje klaar van 10.00 - 17.00 voor iedereen die een kennismakingsbehandeling van het gezicht willen voor maar € 15,00.   Via de website en via alle andere kanalen kun je je hiervoor bij me opgeven. Dit moet ivm de huidige coronaregels. 

 

28-2021:

De nieuwsbrief van april is naar de klanten verstuurd met vele nieuwtjes. Wilt je deze ook lezen? schrijf je dan even in op de homepagina.

OPROEP: IN HET KADER ZET IEMAND ANDERS EENS IN HET ZONNETJE:

Met mijn zorgachtergrond loop ik al een tijdje met gedachten in mijn hoofd hoe ik soms iets extra's kan doen voor mensen. Zeker nu ik veel leed zie bij jong en oud door de coronacrisis. Het thuis les volgen, thuiswerken met een gezin om je heen, ouderen die familieleden niet zien, geen uitjes meer enz.  Dit betekend dat ik wat mensen in het zonnetje wil gaan zetten en daar heb ik jullie hulp voor nodig. 

De voorwaarden hiervoor zijn:

  • Het moet iemand zijn die het echt kan gebruiken. (geestelijk of lichamelijk)
  • Nog geen klant van mij is.
  • De persoon er niet van op de hoogte is.
  • De coronaregels het toestaan.
  • Er word steeds max 1 persoon in het zonnetje gezet, dus er word geloot.
  1. Op 16 april is het Secretaresse dag: In het kader hiervan wil ik dus graag een secrtaresse verrassen die thuis werkt en het echt nodig heeft doordat ze bijvoorbeeld al ruim een jaar op een zolder werkt met geen ramen. 
  2. Op 29 april is het World Wishday: In het kader hiervan wil ik dus graag iemand die ziek is (maakt niet uit in welke stadium en of het lichamelijk of geestelijk is) en wel een opsteker kan gebruiken verrassen. 
  3. In de maand mei doe ik mee met het project masseren doen we samen: In het kader hiervan zal ik de maand mei elke week 1 persoon gratis een deelmassage geven. Dit mag van jong tot oud zijn, mits diegene aan de voorwaarde voldoet. 

Weet je iemand en gun je het deze persoon heel erg laat het me dan weten via de mail (sigi@sigisportenlifestyle.nl). dan zal ik contact opnemen voor verdere info als diegene geloot is.

 

18-3-2021:

Het laatste theorie examen is behaald. Ook de op 1 na laatste examen is ook vandaag behaald. Dit betekend dat er nu officieel arrangementen geboekt kunnen worden. Hars/Wax behandelingen zijn nu officieel boek baar en de wellness massage toegevoegd aan het rijtje met massagemogelijkheden. 

 

9-3-2021:

De openingstijden zijn verder verruimd overdag en ivm de avondklok in de avond verder aangepast. 

De nieuwe nieuwsbrief is verstuurd. Wil je hem ook hebben vul dan even het formulier op de hoofdpagina in. Home

 

Februari:

25-2-2021:

Vanaf nu zoek ik mensen die proefpersoon wil zijn voor wellness lichaamsmassage. Wil je me hiermee helpen, neem dan op welke manier dan ook even contact met me op!!

Vanaf 1 april is Sigi's sport en lifestyle en Sigi's Beautysalon niet meer BTW plichtig omdat ik dan onder de kleine ondernemersregeling val.

 

23-2-2021:

HOERA!! VANAF 3 MAART 2021 MAG DE PRAKTIJK WEER OPEN!!!!!!

Het is vanaf nu weer mogelijk om afspraken te maken. Wie zie ik weer snel in mijn praktijk??

Ik heb er zin in Dus kom maar op... 

Ook zoek ik nog voldoende mensen die proefpersoon willen zijn voor mijn opleiding schoonheidsspecialiste. 

 

De website word elke dag bijgewerkt en heeft elke dag nieuwe toevoegingen in de webshop en in de behandelingen. Kijk gerust eens rond of maak een afspraak!

 

18-02-2021:

Vanaf vandaag de rittenkaarten voor behandelingen verkrijgbaar en het punten spaarsysteem voor in de Praktijk en in de Salon actief!!! Dus als ik weer open mag spaar je bij iedere behandeling voor leuke kortingen!!! Spaarpunten

 

13-2-2021:

Vanaf vandaag is het nieuwe reserveringssysteem in de website gezet. Ook is het adressenbestand hierin overgezet. Iedereen word hierin als nieuwe klant gezien en ontvangt een korting van 5%. Dus een leuke meevaller die je kunt inwisselen als ik weer open mag.

Mocht je niet meer in mijn bestand willen staan laat me dat dan even weten via de mail. sigi@sigisportenlifestyle.nl

 

01-02-2021:

Vandaag word er een nieuw online reserveringssysteem ingericht, waarin ik meer mogelijkheden heb en beter voldoet aan alle wettelijke eisen die op dit moment gelden. Oa. dossier aanleggen, nieuwsbrieven volgens de nieuwe normen, Rittenkaarten en een puntenspaarsysteem, en nog meer.