Wie is Sigi's Sport en Lifestijl en Sigi's beautysalon? En Overige Informatie:

Mijn naam is Sigrid Speckmann - van Dijk


Na jaren in de gezondheidszorg als ziekenverzorgster te werken en nog steeds doe, werd het in 2011 na een intensief revalidatieproces tijd voor iets nieuws.

Begonnen met voetreflex omdat ik dat zittend kon doen. Vervolgens massagecursussen in de wellness, maar ik kreeg hiermee mijn praktijk niet van de grond. In 2013 de sportmassage gedaan en een aantal medische massageopleidingen en inmiddels weten vele mensen de praktijk te vinden. Van recreant tot semiprof sporters, van kind tot mensen van hogere leeftijd. Uit de meest uit een lopende beroepen. Met allemaal verschillende klachten. Dit maakt mijn werk dan ook zo leuk en uitdagend.

Ondertussen kreeg ik steeds meer met name van de sporters vragen hoe ze zoveel mogelijk blessurevrij kunnen presteren. Dit alles bij elkaar gaf mij de motivatie om in juni 2017 het diploma gewichtsconsulent te behalen en mij verder te specialiseren in sport en voeding. En ik hierdoor ook iedereen die wat met zijn of haar voeding wil kan helpen. Van fitter en gezonder worden tot de sportprestaties verbeteren. 

Door deze combinaties en vele ervaring de afgelopen jaren kan ik mensen persoonlijke doelen laten behalen en haal ik ook mijn eigen doel. Want mijn doel is mensen op een leuke, praktische en spontane manier te helpen.

 

Halverwege 2020 iets te borrelen in mijn gedachten om toch nog een extra discipline aan mijn werkzaamheden te kunnen toevoegen. Iets waar ik ook mensen bij kan helpen, makkelijk in mijn praktijk moest kunnen invoegen. Dit alles heeft mij doen besluiten de verkorte opleiding schoonheidsspecialiste te volgen en ben ik vanaf eind april 2021 volwaardig gediplomeerd schoonheidsspecialiste geworden. 

 

Ik hoop dan ook dat u met mij kennis wilt maken en ik u kan laten ervaren wat ik in mijn mars heb.

 

Groetjes en hopelijk tot snel,

 

Sigrid Speckmann


Ik heb mijn opleidingen onder andere gedaan bij: